Pønske AS - litt annerledes

Vår vesle, men likevel
lange historie

...en ekte pioneer

Vi har vært med på lasset helt tilbake til Internettet sin ankomst i Norge, i 1990-årene. I 1992 var vi med å etablere selskapet Modus Media AS, som tilbydde bedrifter hjemmesider på Internett for første gang i Sogn og Fjordane (nå Vestland). Senere i 94 ble selskapet fusjonert sammen med fylkests første og eneste internett tilbyder Vest Internett, da under navnet Zet.no. Dette selskapet var lenge det eneste i Sogn og Fjordane som tilbydde oppringt intenett med vanlig modem over en telefonlinje, hjemmeside produksjon, domener og e-post.


I løpet av 90-årene ble det mulig med Internett hjemme i stuene til vanlige folk, dette betydde at nye produkter som for eksempel netthandel og nettaviser så sin spede barndom. Vi har hele tiden vært i forkant av utviklingen og tilpasset våre tjenester ut fra hva markedet ønsket. Slik har det vært i flere tiår, og våre ansatte har fått jobbet med lokale og nasjonale / internasjonale kunder innenfor ulike bransjer alle desse årene.


Pønske - litt annerledes

En av dem som har vært med på hele "løpet" er gründer Rune Sunde, og 6.mai 2019 etablerte han selskapet Pønske AS, som et lite og annerledes reklamebyrå/konsulentselsskap. Selskapet tilbyr samme tjenestene som de store byråene - bare raskere og mer kostnadseffektivt. Ønsket var å være kreative problemløsere, som skal hjelper kunder i mange ulike kanaler og bransjer.

Selskapet løser som oftes utfordringene fra kundene SAMMEN med andre dyktige selskaper - fordi sammen er vi sterkere. Vi ønsket å lage en arbeidsplass som alle synes det er gøy å komme til hver dag - og det håper vi dere kunder vil merke.


UTTALE: 

[pø`nskə]
pønske

prøve å tenke ut en (lur, listig) plan, idé e.l. 

; gruble over hvordan noe kan gjøres eller oppnås 

; spekulere

SAMMEN ER VI STERKERE


Pønske AS bruker et nasjonalt nettverk av rutinerte designere/utviklerer/prosjektledere med lang fartstid. Vi har aldri hatt som mål å bli de største, men vi skal yte de beste tjeneste i de bransjer hvor vi til enhver tid opererer.